Assalamualaikum wr wb

Selama saya bersekolah di Royal wells school kurang lebih 6 tahun, banyak sekali pengalaman yang saya dapatkan. Banyak sekali ilmu yang saya dapatkan, tidak hanya ilmu pelajaran namun saya juga belajar banyak sekali hal hal yang membantu saya di kehidupan. Seperti bagaimana kita sebagai makhluk sosial yang membutuhkan satu sama lain untuk saling membantu, saya dapatkan pelajaran itu dari guru guru dan teman teman saya. Satu hal yang sangat saya banggakan dan sekarang saya rindukan adalah suasana Royal Wells School yang sangat menggambarkan sebuah keluarga besar. Di sekolah ini saya menemukan kakak, adik, dan juga orang tua saya di luar rumah. Nilai plus dari Royal Wells School menurut saya adalah bagaimana skill para guru yang sangat adaptive. Saya sangat bangga sebagai alumni Royal Wells School. Sekolah ini akan selalu menjadi rumah kedua bagi saya. Saya harap Royal Wells School dapat berkambang lebih baik lagi. Segala doa terbaik untuk Royal Wells School dan para staff.

Muhammad Qalbi, Universitas Indonesia

Hello! It’s me, Tiara Amanda, an alumni of Royal Wells School. I graduated from this school two years ago. And now I’m studying in the Faculty of Public Health at the University of Indonesia, the university that I have always dreamed of. Admittedly, I wouldn’t be where I am right now if it weren’t for  Royal Wells School.  You, guys, should feel grateful to study at Royal Wells School and be taught by such competent and professional teachers. Royal Wells School has prepared me well, both in academic and non-academic. I’ve learned a lot of life skills and attained many achievements that I wouldn’t have done, if I didn’t study there. And of course don’t worry about the school environment and the teachers’ dedication because everyone there is so friendly, no seniority, and everything is just blended into one. It was a very incredible and memorable experience to study in Royal Wells School. It was also such an honour for me to be a part of Royal Wells School and it had become part of my life’s journey. Thank you so much Royal Wells School, you’ve definitely changed my life.

Tiara Amanda Putri, Universitas Indonesia –